Sprekende klanten

Alan Cottenham komt uit Engeland en volgde een cursus Nederlands voor anderstaligen

Ik ben van oorsprong Engels maar woon al een hele tijd in Nederland. Ik kon vloeiend Nederlands spreken en redelijk schrijven. Toen ik werkloos werd besloot ik om mijn Nederlands op te krikken om de kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt te vergroten. Marleen Nagtegaal werd aanbevolen door een kennis en ik heb ongeveer zeven maanden met veel plezier privélessen van Marleen gevolgd. Het traject bestond uit zesentwintig maatwerk lessen in schrijven en uitspraak. Marleen volgde mijn vooruitgang wekelijks en ontwikkelde elke les één á twee weken vooruit zodat we konden steeds op de ‘probleemgebieden’ focussen. Het resultaat is zeer positief opgemerkt door mijn kennissen en collega’s. Voor mij was het een zeer nuttige en plezierige cursus. Marleen is een geduldige, flexibele en vooral vakkundige docent. Ik kan haar aanbevelen aan ieder die zijn Nederlands wil verbeteren.

 

Alya Hendriks-Nadeykina komt uit Rusland en volgt een cursus Nederlands voor anderstaligen

Ik heb nu vijf lessen Nederlands gevolgd bij Marleen. Dankzij onze lessen heb ik mijn vocabulaire vergroot. Ik vind de lessen leuk en gezellig!

 

Marieke Wiersema krijgt scriptiebegeleiding en wordt geholpen bij het schrijven van opdrachten voor haar HBO-opleiding

Ik neem inmiddels al een jaar de diensten van Marleen Nagtegaal af. Zij ondersteunt mij bij het schrijven van opdrachten van mijn opleiding. Marleen helpt mij om mijn gedachten goed op papier te zetten en mijn schrijfsels naar een hoger niveau te tillen. Ik ben erg tevreden over haar diensten, omdat ik dankzij haar hogere cijfers behaal en het schrijven van stukken mij beter af gaat. Daarnaast is zij zeer professioneel en tijdens consultatiemomenten goed voorbereid. Ze geeft scherpe feedback en denkt goed mee.